Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 42 de ani, vindea în apropierea Pieţei Tomis III, fără a deţine autorizaţie, petarde

ro

30 Dec, 2016 17:50 2516 Marime text
Jandarmii au surprins o persoană care oferea spre vânzare sute de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde), fără a  deţine autorizaţie şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege.
 
Ieri, la ora 16.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa a observat, în apropierea Pieţei Tomis III, o persoană ce comercializa produse pirotehnice. Militarii l-au suprins pe M.C., de 42 de ani, din Constanţa  care dorea să vândă persoanelor din zonă 364 de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde). Pentru obiectele pirotehnice aflate în 11 cutii, „comerciantul” nu avea autorizaţie şi nici nu erau  inscripţionate  clasele din care fac parte.
             
Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege. Actele şi petardele urmează a fi  înaintate la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii