Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Giurgiu Elevă de liceu filmată în timp ce era agresată de două colege mai mari

ro

15 Dec, 2021 10:59 1295 Marime text
O elevă de liceu a fost agresată chiar în fața unității de învățământ de două colege mai mari. Totul a fost filmat și filmulețul a ajuns pe o rețea de socializare. Polițiștii IPj Giurgiu s-au autosesizat în acest caz și au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

"Ca urmare a apariţiei pe o reţea de socializare a unui videoclip, în care o fată este agresată fizic de către alte două fete, în zona unui liceu din municipiul Giurgiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu - Compartimentul Poliţiei de Proximitate s-au sesizat din oficiu şi s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că, în timp ce se afla pe strada Uzinei, din municipiul Giurgiu, o elevă în vârstă de 14 ani aflată în clasa a noua, ar fi fost lovită cu palmele şi pumnii, la nivelul feţei şi trasă de păr de către alte două fete, ambele cu vârste de 16 ani, eleve în clasa a X-a", au precizat reprezentanții IPJ Giurgiu.


Conform sursei citate, eleva agresată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu a formulat plângere prealabilă.

Cu toate acestea polițiștii s-au autosesizat și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Sursă foto: Facebook/Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii