Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu i-a dat şase telefoane lui Sorin Strutinsky! (rechizitoriu)

ro

26 Nov, 2015 00:00 3523 Marime text


Judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, i-a admis cererea lui Sorin Gabriel Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu, de restituire a bunurilor confiscate ca urmare a percheziţiei corporale şi a autovehiculului, în data de 4 februarie.
 
Astfel, lui Strutinsky i-au fost restituite cinci telefoane Nokia, altul marca Blackberry, o tabletă marca Asus, model Nexus, fără serie constructivă, un laptop marca Lenovo, fără serie lizibilă, dar şi un Ipad, marca Apple, model A1475.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 11 decembrie.
 
Sorin Gabriel Strutinsky este suspectat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.
 
În cauză, omul de afaceri Dorin Lazia are calitatea de martor denunţător.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

Strutinsky a fost trimis în judecată de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, actualul şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii