Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii fac razie în Portul Constanța! (VIDEO)

ro

09 May, 2024 10:30 1113 Marime text


În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară o razie de amploare în Portul Constanța, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, anunță printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

De asemenea, acțiunea are ca scop legitimarea persoanelor și depistarea celor date în urmărire. 
Concomitent, se urmărește degajarea drumurilor publice din incinta portului, parțial blocate de autocamioane aflate în staționare, și dirijarea acestora către locurile de parcare special amenajate.

La acțiune participă polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și specialiștilor din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.




Citește și
Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii