Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni rutiere

ro

12 Mar, 2013 00:00 1256 Marime text
Poliţiştii Serviciul Rutier îl cercetează în stare de libertate pe M. Florin, de 37 de ani, din Agigea, care în seara de 09.03.2013 a fost depistat în trafic în municipiul Constanţa în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Poliţiştii Biroului Rutier Constanţa îl cercetează în stare de libertate pe P. Cristian Mircea, de 30 de ani, din Arad, care în seara de 09.03.2013 a fost depistat în trafic în municipiul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat). Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge şi urină.
Ieri, poliţiştii din Albeşti au oprit în trafic, pe DJ 391, un moped, condus de A. Dumitru, de 44 de ani, din localitate. Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere aspectele constatate, conducătorul mopedului a fost transportat la Spitalul Municipal Mangalia în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieşit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în aerul expirat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile O.U.G. nr. 195/2002 rep.
Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu îl cercetează în stare de libertate pe C. Daniel, de 26 de ani, din localitate, care în noaptea de 09/10.03.2013 a fost depistat în trafic pe DN 2A în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii