Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încătuşat pentru ucidere din culpă A dus victima acasă, după care a picat testul poligraf

ro

23 Nov, 2012 01:30 3286 Marime text

ucidere_-_Politia_rutiera.jpgUn bărbat de 33 de ani a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa după ce ar fi provocat un accident rutier în urma căruia o femeie a decedat.

Evenimentul a avut loc pe data de 13, iar presupusul autor a fost depistat o săptămână mai târziu.

În tot acest timp, cel luat în colimator de poliţişti a fost supus unui test poligraf, pe care l-a picat. Mai mult decât atât, el ar fi încercat să-i inducă în eroare pe rutierişti.

În urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, la data de 13 noiembrie, Viorel Tănase, de 33 ani, din Coslugea, a condus o Dacie, pe strada Baltagului, pe raza localităţii.

La un moment dat, în momentul în care a efectuat o manevră de mers cu spatele, conducătorul auto ar fi lovit o femeie. Ulterior, susţin poliţiştii, Tănase şi-ar fi condus victima acasă, unde a decedat în cursul nopţii de 13 spre 14 noiembrie.

În faţa anchetatorilor, şoferul a declarat că el a găsit-o pe femeie, însă, în urma cercetărilor, s-a stabilit că situaţia a stat cu totul altfel. Nu este de omis faptul că Tănase a fost supus unui test poligraf, pe care l-a picat.

Din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa, Viorel Tănase a fost dus, ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia în vederea sesizării instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. În faţa procurorilor, Tănase şi-a recunoscut fapta, motiv pentru care a fost pus în libertate, având interdicţia a de a părăsi localitatea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NICOLETA 24 Nov, 2012 13:29 unde pot afla ce se mai intampla cu cel care a omorat-o pe aceasta batrana(e bunica mea)