Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant în sediul ISU Dobrogea Pus în libertate şi trimis acasă de judecătorii constănţeni

ro

18 Sep, 2013 00:00 2506 Marime text
Trimis în judecată după ce ar fi vrut să-l păcălească pe şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Mariean N., de 30 de ani, a fost pus în libertate.

Şi asta după ce magistraţii constănţeni au înlocuit măsura arestării preventive a inculpatului cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, respectiv sat Rădoieşti Vale, judeţul Teleorman. Pe durata obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, inculpatul este obligat să se prezinte la instanţa de judecată ori de cate ori este chemat, să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei raza teritorială locuieşte conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, aproape de jumătatea lunii august, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către colonelul Viorel Jianu, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic declarând că este medic în cadrul unui spital din Constanţa şi solicitând o sumă de bani pentru un tânăr care urmează un tratament medicamentos. În urma verificărilor efectuate, şeful ISU a descoperit că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa, motiv pentru care şeful ISU i-a sesizat pe poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa. La scurt timp, o echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale a intervenit şi l-a prins în flagrant pe bărbat, în sediul ISU, în timp ce primea o sumă de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii