Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drog in schimbul favorurilor sexuale

ro

21 Aug, 2009 02:06 997 Marime text

Aflată în patrulare prin Vama Veche, o echipă de ordine publică din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis" a prins, joi noaptea, un tânăr cu droguri asupra sa.

Jandarmii au observat printre corturile de pe plaja din apropierea unei terase din localitate Vama Veche un tânăr care manifesta un comportament suspect, devenind foarte agitat la vederea lor. Acesta l-au legitimat, iar la efectuarea controlului corporal şi al vestimentaţiei, asupra sa a fost găsit un plic din plastic cu latura de circa 7 cm, în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde - maron, despre care tânărul a spus că este cânepă. Cel în cauză este Dumitru Vizitiu, de 18 ani, din judeţul Argeş şi a spus jandarmilor că a găsit plicul pe nisip. El a confirmat că ştie că substanţa este interzisă de lege, însă voia să o folosească pentru consum propriu şi să o ofere unor domnişoare în schimbul favorurilor sexuale.

Tentativa sa a eşuat, iar cazul a ajuns în atenţia lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa. Pe numele tânărului argeşean s-au întocmit actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, întrucât există suspiciuni privind săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri pentru consum propriu, fără drept. De asemenea, plicul cu substanţa respectivă a fost sigilat şi predat BCCOA Constanţa pentru a fi supusă expertizei de laborator. Vizitiu este cercetat în stare de libertate, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea după gratii între şase luni şi doi ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii