Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două Audi, case de vacanţă, lei şi valută Judecătorii au confiscat o maşină de la Done şi au dat-o în folosul statului

ro

30 Nov, 2012 02:54 2080 Marime text
În dosarul în care Viorel Done a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, Tribunalul Constanţa a dispus confiscarea specială a mai multor bunuri, dar şi menţinerea unor măsuri asigurătorii, respectiv sechestrul judiciar instituit de procurori. Astfel, judecătorii au hotărât confiscarea specială în folosului statului a autoturismului marca Dacia, model Logan, aparţinând SC Dovi Import Export SRL Constanţa.

Mai mult decât atât, Tribunalul a menţinut măsura asiguratorie a sechestrului judiciar asupra bunurilor mobile şi imobile aparţinând SC Dovi Import Export SRL Constanţa, asupra bunurilor imobile aparţinând SC Complex Astoria SRL Constanţa, asupra sumelor de 32.000 de lei aparţinând lui Cristian Liciu, 1.835 de lei aparţinând lui Doru Rîşcu şi 25.700 de lei, 420 de euro şi 100 de dolari SUA aparţinând lui Claudiu Lăzărică. De asemenea, sechestrul a rămas şi pe bunurile imobile aparţinând lui Traian Simiganoschi, respectiv imobil locuinţă P+1 şi anexă situat în oraş Gura Humorului, şi imobil locuinţă P+E situat tot în Gura Humorului. Sechestrul este menţinut şi pe o parte din imobilul aflat în proprietatea lui Nelu Mocanu, situat în Constanţa, compus din clădire cu suprafaţă desfăşurată de 67,85 mp, anexă lemn cu suprafaţă de 9,89 mp şi teren în suprafaţă de 147 mp, dar şi asupra cotei părţi din imobilul proprietatea lui Romeu Onilă, situat în Constanţa, strada Baba Novac, compus din clădire cu suprafaţă utilă de 50,54 mp, balcon cu suprafaţa de 5,72 mp, precum şi asupra a două autoturisme marca Audi tip A4.

Lista proprietăţilor asupra cărora s-a menţinut sechestrul continuă cu unele bunuri aflate în proprietatea soţilor Elena şi Doru Rîşcu, Mihai Asaftei şi Florin Alexandru. Nu este de trecut cu vederea că Tribunalul a respins ca nefondată cererea de restituire a sumei de 32.000 de lei formulată de Mihaela Croitoru, precum şi cererile de anulare a procesului verbal de percheziţie şi de ridicare a sechestrului asigurător formulate de Florin Alexandru, Eleonora Miţu şi Paulin Niţu. Tot tribunalul a respins cererea de încuviinţare a extinderii imobilului formulată de SC Dovi Import Export SRL. Decizia mai sus precizată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în zece zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii