Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistaţi la ieșire din România

ro

05 Feb, 2022 12:18 1031 Marime text
Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat doi cetăţeni din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, ascunşi în portbagajul unui autoturism.

Potrivit Poliției de Frontieră, azi dimineață, în jurul orei 01:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Franța.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismului, doi cetăţeni străini.

„Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii din Siria, respectiv de trafic de migranți, pentru conducătorul autoturismului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile ce se impun“ - au mai precizat polițiștii de frontieră.

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii