Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Eforie la Tir cu Arcul si-a dublat numarul de participanti (galerie foto)

ro

01 Jun, 2009 01:54 2563 Marime text
tir_eforie.jpgLa Eforie au avut loc, ieri, finalele Cupei la Tir cu Arcul. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediţie, a fost organizat de Primăria Eforie, în parteneriat cu Secţia de tir cu arcul a Clubului Sportiv Aikido Eforie. 

Manifestarea derulată sub egida Federaţiei Române de Tir cu Arcul a reunit anul acesta mai mulţi participanţi faţă de ediţia de anul trecut. Potrivit lui Dan Teodorov, reprezentantul Secţiei de tir cu arcul a CS Aikido Eforie, anul acesta s-au înscris în concurs aproximativ o sută de participanţi, numărul lor fiind aproape dublu comparativ cu ediţia de anul trecut.

Tirul cu arcul este un sport olimpic şi reprezintă una dintre ramurile ce urmează să se dezvolte la Eforie. 

Concursul s-a desfăşurat pe mai multe categorii: Arc olimpic - seniori şi senioare, Arc olimpic - juniori şi junioare, Arc compound - seniori şi începători - băieţi şi fete. De asemenea, manifestarea sportivă a avut şi secţiune dedicată amatorilor de tir cu arcul, dar care nu sunt legitimaţi în vreun club sportiv - Cupa Open, la care a participat şi primarul oraşului, Ion Ovidiu Brăiloiu. Edilul oraşului a declarat că organizarea unor astfel de competiţii sportive poate contribui la creşterea atractivităţii turistice a oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii