Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul bănos cu DPPJ-ul a fost de bun augur Mihai Dragoş Peltecu a înfiinţat o nouă firmă de construcţii

ro

27 Oct, 2014 00:00 2985 Marime text
Fost partener de afaceri cu SRL-ul dizolvat al Consiliului Judeţean Constanţa - Domeniul Public şi Privat Judeţean (DPPJ) - Mihai Dragoş Peltecu şi-a deschis o nouă societate. Se poate presupune că cele peste nouă milioane de lei încasate de SC Tehno Romconstruct pentru executarea mai multor lucrări de construcţii şi reabilitare în comunele din judeţ au fost binevenite, dându-i asociatului Mihai Peltecu încrederea că poate mai mult.

Cu lipici la cămine culturale şi grădiniţe

În urma unei licitaţii publice din anul 2012, SC Tehno Romconstruct SRL a câştigat de la DPPJ Constanţa un contract în valoare de 9.366.208 lei fără TVA, care prevedea realizarea unor lucrări de construcţii şi reabilitări imobile în localităţile Lipniţa, Pantelimon, Comana, Cobadin şi Cerchezu. În Lipniţa, era nevoie de construcţia unei grădiniţe în satul Carvăn şi de reabilitarea şi modernizarea căminului din aceeaşi localitate. Tot de o reabilitare a avut nevoie şi grădiniţa din Pantelimonul de Jos. La Comana era necesară construirea unui dispensar, în timp ce la Cobadin şi Cerchezu se impuneau reabilitarea şi modernizarea unor cămine culturale. Potrivit Registrului Comerţului, SC Tehno Romconstruct SRL are, din anul 2006, sediul social în strada Trandafirului numărul 34, Constanţa. Administratorul societăţii este Cristian Peltecu, asociatul său fiind Mihai Dragoş Peltecu, iar anul trecut, societatea şi-a schimbat obiectul principal de activitate în „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, având ca activitate secundară prestarea de lucrări de pardosire şi placare a pereţilor.

Ghinion cu Zone Building?

Mihai Dragoş Peltecu este cel care a înfiinţat, în luna august a acestui an, societatea Trac Tehnic SRL, în care apare ca fiind unic asociat şi administrator. Având sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 12, societatea are acelaşi domeniu de activitate - „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Potrivit datelor din Registrul Comerţului, o altă firmă în care era asociat Mihai Peltecu a fost radiată luna trecută, aflându-se în faliment sub incidenţa Legii nr. 85/2006. Este vorba despre societatea Zone Building SRL, care se ocupa tot de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii