Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China cu aproximativ 40.000 de căni și pahare contrafăcute

ro

13 Apr, 2017 12:45 1813 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, aproximativ 40.000 de căni și pahare din sticlă, produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 100.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
Ieri, a avut loc un control amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul pe raza judeţului Ilfov. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în China.
 
În urma controlului au fost descoperite 39.660 căni și pahare din sticlă, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile, în valoare de 98.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii