Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consumatori de droguri la malul marii

ro

29 Jul, 2002 00:00 3610 Marime text

Baieti de bani gata, in arestul Politiei

Cinci tineri au fost surprinsi in flagrant in timp ce consumau droguri la barul "Kudos Beach", din statiunea Mamaia, de catre politistii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din Constanta * Baietii venisera la malul marii pentru a urmari un concert care s-a desfasurat in clubul "La Mania" * Dupa terminarea acestuia, cei cinci s-au dus la barul "Beach Kudos" din statiunea Mamaia cu intentia de a consuma droguri * La perchezitia efectuata de catre politisti, in autoturismul lui Ruthas au fost gasite mai multe tigari cu marijuana, hasis si pastile de ecstasy

In cursul zilei de sambata, politistii din cadrul Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din Constanta au surprins in flagrant cinci tineri, cu varste cuprinse intre 23 si 26 de ani, in timp ce consumau droguri la barul "Kudos Beach" din zona Castel a statiunii Mamaia. Tudor Chiliman, Horia Moldovan, Dan Cretu, Richard Ruthas si Alin Gayraud, toti rude ale unor persoane influente, au declarat politistilor ca venisera la Mamaia pentru a urmari un concert care s-a desfasurat in clubul "La Mania" din statiunea Mamaia. Dupa terminarea spectacolului, cei cinci baieti de bani gata s-au gandit ca nu ar fi rau sa pipeze ceva "iarba" si s-au dus impreuna la unul dintre barurile aparute ca ciupercile dupa ploaie pe plaja din statiunea Mamaia, respectiv la "Kudos Beach". In momentul in care baietii au fost imobilizati de politisti, Cretu a incercat sa scape de cocaina pe care o avea ascunsa intr-un pachet de Kent, dar din greseala aceasta a ajuns chiar pe sezlongul lui. El, impreuna cu unul dintre partenerii sai, Horia Moldoveanu, au fost retinuti de reprezentantii legii si condusi la sediul Politiei. La scurt timp dupa aceea, politistii i-au retinut si pe Richard Ruthas, Tudor Chiliman si Alin Gayraud. La efectuarea perchezitiei, in autoturismul lui Ruthas au fost descoperite tigari cu marijuana, hasis si pastile de ecstasy.

Nimeni nu vorbeste!

Din surse neoficiale, dar demne de incredere, se pare ca baietii se laudau care mai de care cu "relatiile" lor. De altfel, in tot orasul se tot vorbeste cum ca Tudor Chiliman este nepotul vicepresedintelui PNL, Andrei Chiliman, iar Horia Moldoveanu este nepotul unui celebru om de afaceri. In alta ordine de idei, se pare ca Richard Ruthas este fiul fostului ambasador al Ungariei la Bucuresti. Desi reporterii nostri au incercat sa obtina macar o declaratie oficiala referitoare la aceasta problema, ca un facut, ieri, toti sefii de la Politie si Parchet aveau telefoanele inchise. Totodata, cei cu care am reusit sa intram in legatura nu ne-au putut spune mai mult decat "no comment!", desi chiar si acesta poate fi un raspuns. In cursul zilei de ieri, invinuitii au fost prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta cu propunerea de arestare preventiva. Dupa audieri, care au durat pana la ora doua a noptii, in cele din urma, procurorii constanteni au dispus arestarea preventiva pe o perioada de cinci zile pentru patru dintre cei cinci invinuiti sub acuzatia de detinere ilegala de stupefiante. Singurul care va fi cercetat in stare de libertate este Tudor Chiliman, nepotul vicepresedintelui PNL, Andrei Chiliman. In schimb, el a primit interdictie de a nu parasi Constanta timp de 30 de zile. In alta ordine de idei, tot ieri, politistii au trimis stupefiantele la un laborator de specialitate din Bucuresti, urmand ca astazi sa primeasca rezultatul. Daca se va confirma ca substantele consumate de catre acestia sunt droguri, cu siguranta, procurorii vor prelungi mandatele de arestare cu inca 25 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii