Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Elena Zaharia, noua stea a tenisului de masă european!

ro

07 Aug, 2019 09:12 2975 Marime text
Astăzi vă facem cunoștință cu micuța constănțeancă Elena Zaharia, noua stea a tenisului de masă european!

Jucătoarea de tenis de masă de la Clubul Sportiv „Farul˝ Constanța, Elena Adriana Zaharia a repetat performanța de anul trecut de la Campionatul European de la Cluj, când a cucerit trei medalii în întrecerea cadetelor - două de aur, la echipe și la simplu și una de bronz - la dublu mixt.

La ediția din acest an a Campionatelor Europene de tenis de masă de la Ostrava, Cehia, Elena a devenit campioană continentală de cadete la simplu feminin și la dublu feminin iar cu echipa a cucerit medalia de bronz.

În vârstă de 15 ani și elevă în clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv ,,Nicolae Rotaru˝ din Constanța, cea mai bună cadetă a Europei a început să practice tenis de masă de mică, de la grădiniță, nu păpușile, ci paleta și mingea de tenis de masă fiind jucăriile ei preferate.

Prin muncă, perseverență, conștiinciozitate și ambiție, urmașa Elizei Samara face senzație la toate competițiile naționale și internaționale.

Având-o drept model pe sora ei mai mare, Alina Zaharia, cupele și medaliile ei motivând-o să aibă rezultate remarcabile la rândul ei, micuța noastră sportivă se antrenează în fiecare dimineață, pentru că visul ei este să câștige o medalie la campionatele mondiale sau la Olimpiadă.
 

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii