Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben in Dobrogea si regiunile apropiate

ro

29 Jan, 2009 16:40 1511 Marime text

viscol_1.jpgCentrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis, in aceasta dimineata, o Atentionare Meteorologică - COD GALBEN.

Atentionarea a fost transmisa catre prefecturile judetelor BACAU, BUZAU, BRAILA, BOTOSANI, CALARASI, CONSTANTA, GALATI, GIURGIU , IALOMITA, IASI, ILFOV, NEAMT, PRAHOVA, SUCEAVA, TULCEA, VASLUI, VRANCEA  SI MUNICIPIUL BUCURESTI (18 prefecturi).

ATENTIONARE METEOROLOGICA: 

In intervalul 29 ianuarie, ora 22.00 - 31 ianuarie, ora 02.00, in judetele din estul si sud-estul tarii va ninge, iar vantul temporar va prezenta intensificari de pana la 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea.

Fenomenele se vor semnala in noaptea de joi spre vineri mai ales in Moldova si zona Carpatilor Orientali, iar in cursul zilei de vineri si in noaptea de vineri spre sambata  indeosebi in Dobrogea, sudul Moldovei si jumatatea estica a Munteniei.  

NOTA:  Local in vestul Munteniei, estul Transilvaniei si in zonele montane aferente, ninsorile vor fi insemnate cantitativ, dar vantul va fi in general moderat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii