Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR S-a reluat circulația pe Autostrada Soarelui. A fost o intervenție de urgență. Ce s-a întâmplat acolo (galerie foto)

ro

26 May, 2018 04:41 3166 Marime text
Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură, directorul General al instituției, Narcis Neaga a fost la Kilometrul 17 al Autostrăzii Soarelui, pentru a se asigura că echipele și utilajele CNAIR intervin eficient încă din această noapte, astfel încât să fie remediată în cel mai scurt timp problema creată de ridicarea bruscă a două plăci de beton, pe banda de urgență, pe sensul de mers Constanța-București.
 
S-a intervenit cu două utilaje și 15 muncitori, pentru detensionarea și îndepărtarea plăcilor de beton , astfel încât să poată fi readusă la nivel suprafața benzii de urgență, singura afectată de acest eveniment.
 
 Pe tot parcursul lucrărilor  sectorul de drum afectat a fost iluminat și semnalizat, pentru a permite ca acțiunile de intervenție rapidă să se desfășoare eficient și în condiții de siguranță.
 
În acest moment se circulă pe ambele benzi ale sensului de mers, cu restricție de viteză la 60 km/h, pe o porțiune de aprox 200 m, în zona evenimentului, iar sectorul de drum afectat este supravegheat de un echipaj al Poliției Rutiere.
 
Totodată, la locul evenimentului au fost chemați de urgență directorul Direcției de Mentenanța Drumuri Naționale și Autostrăzi, Florin Dascălu și șeful Secției pentru întreținerea autostrăzilor, Silviu Popescu, pentru supravegherea lucrărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii