Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce face dragostea din om IPJ Constanţa oficial despre tentativa de suicid de la Mihail Kogălniceanu

ro

15 Jun, 2019 03:17 13629 Marime text
În această noapte IPJ Constanţa, prin purtătorul de cuvânt subinspector Andreea Munteanu, a prezentat un comunicat de presă, conformă căruia „în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la faptul ca o minoră, în vârstă de 16 ani, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unei clădiri dezafectate (FOTO) din vecinătatea unui hotel din localitate. La fața locului a fost identificată victima”.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că aceasta ar fi încercat să se sinucidă, din cauza unei decepții în dragoste.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, mai transmite oficialul IPJ Constanţa.

Reamintim că aseară, potrivit unui apel sosit la 112, o persoană ar fi căzut de la înălțime, de la etajul al treilea al unui imobil.  

Totodată se mai anunţase că victima este o adolescentă de 16 ani. 

La fața locului s-a intervenit cu un echipaj SMURD C, şi potrivit reprezentanţilor SAJ Constanța, pacienta de la Mihail Kogălniceanu este conștientă, diagnosticată cu traumatism craniofacial și escoriații membre, fiind transportată la spital. 

Conform ISU Dobrogea, la fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor, pentru prim răspuns, din punctul temporar de lucru Mihail Kogălniceanu si o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C.  

Sursa foto: ISU Dobrogea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii