Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de pariuri jefuita de necunoscuti

ro

11 Nov, 2009 01:52 1430 Marime text
jaf_casa_de_pariuri_sportive.jpgSeria jafurilor în judeţul nostru pare să nu se fi terminat. Luni seara, ţinta tâlharilor a fost o casă de pariuri sportive din municipiul Constanţa.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Radu Croitoru, jaful a avut loc în data de 9 noiembrie, în jurul orei 19.50. Atunci, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi telefonic, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că la ora 19.15, la punctul de lucru al unei societăţi a avut loc o tâlhărie. Evenimentul s-a produs la casa de pariuri „Parisport" aparţinând societăţii comerciale „Sport Swim Internaţional", situată pe strada Ştefan Mihăileanu.

Echipa operativă s-a deplasat, imediat, la faţa locului şi a aflat de la o operatoare de serviciu a societăţii că trei indivizi necunoscuţi au pătruns în punctul de lucru respectiv, având asupra lor cuţite, au ameninţat-o şi au sustras suma de 550 lei din încasări efectuate în acea zi.

Poliţiştii au extins cercetările la faţa locului şi au audiat mai mulţi angajaţi ai societăţii. Totodată, ei au desfăşurat investigaţii şi verificări în zona în care s-a comis jaful pentru a afla noi informaţii ce i-ar putea ajuta în identificarea celor trei autori. „Au fost constituite echipe operative, care acţionează în vederea identificării autorilor, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii