Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier la ieșire din Medgidia. Cinci victime, dintre care una încarcerată (galerie foto+video)

ro

25 Feb, 2020 10:40 8659 Marime text


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșire din Medgidia, spre Valea Dacilor. 

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism, un autotren, cu numere de Suceava, o autoutilitară cu numere de Brasov, și o căruță. 

În urma impactului, au rezultat cinci victime, dintre care una este încarcerată.

La accidentul rutier intervin pompierii Detașamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B. Din primele informații persoana ar fi fost extrasă, este conștientă, colaborantă.

Din primele verificări ar fi vorba despre nepăstrarea distanței. Din primele informatii, sunt trei victime rănite ușor, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța transmite că în data de 25.02.2020, ora 10:17 a fost solicitat prin serviciul 112, pe DJ381 între localitățile Medgidia și Valea Dacilor, pentru un accident rutier produs între trei autovehicule (autoturism, autoutilitară, autotren) și o caruță. 

Au fost alocate două echipaje B2 SAJ din substatia Medgidia și B SMURD Medgidia, ESA342.

Echipajele B ajunse la locul solicitării au identificat 5 victime. Este vorba despre șoferul autotrenului, cu atac de panică, care refuză transportul la spital, o victimă de sex masculin, cu contuzie membru inferior drept, care refuză transportul la spital, o altă victima de sex masculin, în vârstă de 30 ani, conștienta, cu traumatism cranio cerebral închis, transportată la Spitalul  Medgidia, o altă victimă de sex masculin, în vârstă de 17 ani, încarcerată, cu traumatism cranio cerebral, traumatism toracoabdominal, transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, o victimă de sex masculin, conștienta, care prezintă traumatism cranio cerebral închis, traumatism membre inferioare, preluată de B2 SMURD și transportată la Spitalul Medgidia.

Conducatorul atelajului este conștient, și refuză asistența medicală/transport.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 10.15, un bărbat de 29 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 381, dinspre localitatea Valea Dacilor către municipiul Medgidia, iar la km 31+500 m, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, care ar fi redus viteza, dat fiind faptul că în fața sa se deplasa un vehicul cu tracțiune animală.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat de sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (autotren+semiremorcă), care se deplasa regulamentar dinspre Medgidia către localitatea Valea Dacilor. Autoturismul a ricoșat în atelajul-hipo.

În urma accidentului, a rezulatat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto (autoutilitară și autoturism), precum și a unui pasager din al doilea autoturism.


Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Județul Constanța; IPJ Constanța  

Sursa video: IPJ Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii