Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:43 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreaţa Alexandra Stan, bătută măr. Dosarul a fost amânat

ro

05 Jun, 2015 00:00 1707 Marime text
Valentin Mihai, judecător al Judecătoriei Constanţa, a redeschis, ieri, dosarul în care Vasile Marcel Prodan a fost deferit Justiţiei pentru că ar fi bătut-o pe cântăreaţa Alexandra Stan, din Constanţa. În cauză a fost acordat un nou termen de judecată, acesta fiind al patrulea.
 
Ședinţa trecută, Judecătoria Constanţa a constatat competenţa, legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul nr. 2187/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privindu-l pe Vasile Marcel Prodan, trimis în judecată în stare de libertate pentru lovire sau alte violenţe. Tot atunci, instanţa a dispus începerea judecăţii, stabilind un nou termen în şedinţă publică pentru citarea lui Prodan și a Alexandrei Stan.
 
Amintim că, aproape de jumătatea anului 2013, Alexandra Stan a declarat că a fost bătută de managerul său, Marcel Prodan, ea fiind salvată de un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa. Cântăreaţa a susţinut că ar fi fost bătută până a leșinat.
 
Ieri, în faţa instanţei de judecată, Alexandra Stan a spus că și acum are atacuri de panică. În replică, Marcel Prodan se apără, precizând că nu a bătut-o pe cântăreaţă. Mai mult decât atât, Prodan susţine că artista ar fi mimat leșinul. În acest context, readucem în atenţie declaraţia Alexandrei Stan de la jumătatea lunii iunie 2013 cu privire la acest incident:
 
„M-am dus la managerul meu, Marcel Prodan, să-i arăt costumaţia pentru concertul de marţi, pentru promovarea unei piese, cu nişte artişti din Germania. Concertul trebuia să aibă loc în Spania. Am stabilit (n.r. cu managerul) ca, înainte de fiecare concert, ca să nu mă fac de râs cu imaginea mea, să mă duc la el (n.r. la Marcel Prodan) sau să ne întâlnim într-un loc să-i arăt hainele pe care le-am ales să le port şi el să-şi dea acordul. Am fost la el să-i arăt hainele. Aveam laptopul la mine. După ce i-am arătat hainele, am început să am o discuţie cu el despre bani. L-am întrebat dacă se poate să primesc şi eu banii pentru ultimele concerte. El a reacţionat într-un fel agresiv verbal. A început să înjure. Ceva de genul: «Ce... vrei de la mine?». Mi-a adus un plic. Când am văzut plicul respectiv... nu puteam să iau plicul cu bani, despre care nu ştiam nimic, ce e cu ei. I-am cerut mai multe detalii: de unde sunt banii, de la ce concerte sunt. Apoi, el mi-a spus să ies afară. M-a smucit, să mă strângă de gât, să mă dea afară de la el din casă. Atunci mi-a căzut lanţul la el. La el mi-au mai rămas hainele şi laptopul. Am plecat. M-am calmat“.

„Am căzut pe jos şi am leşinat“ 

„Ziua următoare, sâmbătă, pe la 12.00, m-am întâlnit cu stilista mea, de la Bucureşti, am luat prânzul cu ea şi cu iubitul ei, după care m-am dus spre studio, pentru că voiam să fac repetiţii pentru piesa nouă. Aici erau şi alţi angajaţi. De faţă cu ei, a început să mă facă în toate felurile, că nu fac canto, că nu repet, că nu cânt, că am o voce naşpa, că modul meu de viaţă este dezordonat şi că din cauza asta o să cânt naşpa şi chestii de genul. Eu am încercat să-l calmez. I-am spus că nu are rost să vorbim despre modul meu de viaţă la studio şi că vreau să repet melodia. Atunci el a început să vorbească mai urât, era foarte agresiv, a început să lovească cu picioarele scaunele. Ulterior, el a plecat din studio şi m-am dus după el să-l rog să-mi trimită un mail cu piesa, ca să pot să o repet acasă. Acolo nu am putut. Cei de la studio au plecat. I-am spus să se calmeze. S-a enervat şi mai tare. A început să tragă de mine. A început să mă bată. Am căzut pe jos şi am leşinat“, a mai spus cântăreaţa.

Legitimaţi de Poliţia Rutieră 

„M-am trezit după două ore. Eram pe canapea, învelită, ca şi cum adormisem. M-a luat, m-a urcat în maşină cu forţa, a vrut să mă ducă acasă la ai mei, în Valu lui Traian. A luat-o pe Tomis. În faţă la Grand a oprit maşina în parcare, m-a sos din maşină, m-a aruncat pe stradă, mi-a dat cu piciorul în geantă, mi-a dat cu picioarele în spate, m-a lovit în rinichi. Eu am un singur rinichi. Când a văzut că se apropie lume, m-a luat şi m-a băgat din nou în maşină. Înspre Valu a început să mă bată de-a binelea, palme şi pumni peste faţă. Atunci am vrut să ies din mers. Am deschis uşa. El a oprit şi eu am vrut să fug. M-am dus pe mijlocul străzii, am făcut cu mâna la o maşină. A oprit un cetăţean, care probabil era de altă naţionalitate, pentru că nu vorbea limba română, a vrut să mă ajute. M-a dus pe marginea drumului. Şi atunci a venit el din nou. A început să tragă de mine. Atunci a trecut o maşină de Poliţie Rutieră, care venea de la Valu. Au oprit, ne-au legitimat, ne-au luat actele şi m-au dus pe mine la Urgenţă“, conform spuselor cântăreţei.
 
În altă ordine de idei, așa cum arătam și în ediţiile trecute, Prodan și Andrei Nemirschi, fiul fostului ministru al Mediului, Nicolae Nemirschi, intenţionează să ridice un club nautic dispus pe trei nivele, în staţiunea Mamaia.
 
Citește și 

Şocant
Povestea detaliată a Alexandrei Stan. Cântăreaţa susţine că a fost bătută chiar de către managerul ei (galerie foto)


Fostul impresar al Alexandrei Stan şi fiul lui Nicolae Nemirschi îşi deschid afacere în staţiunea Mamaia
Cum vor să facă bani Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi

Ti-a placut articolul?

Comentarii