Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calvar de la 13 ani Şi-a obligat fiica să facă sex cu 65 de bărbaţi în Năvodari şi cu 45 în Constanţa (galerie foto)

ro

23 Oct, 2010 00:00 2811 Marime text
minora.jpgO „mamă“ a ajuns în colimatorul oamenilor legii din Constanţa după ce şi-ar fi obligat propria fiică să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi din Năvodari şi din Constanţa. Poliţiştii mai spun că şi concubinul suspectei este implicat în acest calvar. Preţurile solicitate de mama fetei porneau de la 60 de lei, ajungând până la 150 de lei. Din primele cercetări mai reiese că şi bunica fetei practica prostituţia. Minora a fost dusă într-un centru de reabilitare aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Poliţişti din cadrul Secţiei doi Constanţa, împreună cu ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi jandarmi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au documentat activitatea infracţională a Stelei Akar, de 41 de ani şi a lui Gabriel Stoicescu, de 37 de ani, ambii din Constanţa. Cei doi sunt suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi instigare. Pe data de 16 octombrie, în urma unui flagrant, Stela Akar a fost prinsă în timp ce oferea serviciile sexuale ale fiicei sale în vârstă de 14 ani, pretinzând suma de 100 de lei. De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat şi Gabriel Stoicescu, concubinul suspectei, care asigura protecţia, cât şi mai multe persoane care au apelat la serviciile suspecţilor. „Din primele cercetări a reieşit faptul că Victor Peicu, de 61 de ani, cât şi Alexe Iarnă, de 54 de ani, ambii din Constanţa, au întreţinut raporturi sexuale cu minora. Totodată, în urma percheziţiei efectuate la domiciliul suspecţilor, a fost identificată o sabie, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor“, au mai susţinut ieri oficialii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Tot potrivit acestora, Akar şi Stoicescu au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi cu propunere de arestare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Minora, în grija Protecţiei Copilului

Nu este de omis faptul că şi Victor Peicu este reţinut pentru raport sexual cu o minoră. Fata a fost dusă într-un centru de reabilitare aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, de aceasta ocupându-se psihologi pentru reintegrarea sa în cadrul societăţii. „Este un caz special, având în vedere că este vorba despre un caz de minori, de o mamă, care aşa a înţeles să-şi crească copilul. Se pare că în această activitate era implicată şi bunica maternă care, de asemenea, desfăşura activităţi de prostituţie. Nici concubinul nu a avut o atitudine firească faţă de acest copil, în sensul că ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora. Din datele de anchetă rezultă că la vârsta de 14 ani, minora ar fi avut raporturi sexuale cu 65 de bărbaţi în Năvodari şi cu 45 în Constanţa“, a mai declarat Adina Florea, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta.

Iarnă, înjunghiat de două ori

Alexe Iarnă, de 54 de ani, din Constanţa, bănuit că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, s-a mai aflat în atenţia magistraţilor. În seara zilei de 23 septembrie 2006, Alexe Iarnă a fost la un pas de fi ucis, după ce Alexandru Aldea, de 54 de ani, l-a înjunghiat de două ori. Evenimentul a avut loc într-un bar situat pe strada Oborului, din municipiul Constanţa. În urma cercetărilor efectuate la acea dată, poliţiştii au stabilit că Iarnă a fost înjunghiat de Aldea din cauza faptului că era prieten apropiat cu patronul localului respectiv, cu care agresorul se certase anterior. La data de 17 octombrie 2010, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul 39201/212/2010 unde inculpaţi sunt Stela Akar, Gabriel Stoicescu şi Victor Peicu. Tot pe data de 17 octombrie, magistraţii au decis să admită propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a celor trei inculpaţi. Recursul formulat de Akar, Stoicescu şi de Peicu împotriva măsurii arestării preventive va fi analizat de judecători luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii