Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi se organizează licitaţia pentru reabilitarea podului Filimon Sârbu

ro

24 Sep, 2012 01:00 2131 Marime text
pod_-_pod_IPMC_01.jpgPasajul Rutier Filimon Sârbu, cunoscut de constănţeni ca Podul IPMC, intră în reabilitare. În decursul anilor, podul a tot fost transferat de la Primăria Constanţa către Ministerul Transporturilor şi viceversa, iar lucrările nu s-au mai efectuat.

În luna iulie a anului curent, Guvernul României a aprobat darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a imobilului Pasaj rutier Filimon Sârbu, situat pe un sector de drum de interes local, trecut din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului în vederea realizării activităţilor de interes naţional de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, precum şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor naţionale. Potrivit unui anunţ, publicat pe SEAP, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA va organiza o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Creşterea accesibilizării portului Constanţa prin reabilitarea pasajului Filimon Sarbu - DRDP Constanţa". Ofertele de participare pot fi depuse până astăzi, 24 septembrie, iar valoarea contractului este de 12.346.000 lei.

Autoritatea contractantă solicită garanţie de participare eliberată în numele ofertantului, în cuantum de 185.000 lei, emisă de către o societate bancară/societate de asigurări autorizată. Persoane responsabile cu atribuirea contractului din partea Autorităţii Contractante sunt: directorul regional ing. Marin Dima, directorul economic ec. Cornelia Vulpoi, directorul adjunct Întreţinere ing. Gabriela Tudor, şeful Serviciului Juridic Adrian Tisa, şeful Serviciului Achiziţii ing. Teodora Chirică, şeful Biroului lucrări de artă Florentina Vagner, şeful Serviciului Investiţii ing. Marcu Nicolae.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii