Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrolog audiat la Tribunal Moartea Larei Şaban, ucisă în Constanţa, „citită" în stele?!

ro

20 Dec, 2012 02:46 2784 Marime text
saban_criminali.jpg„La un moment dat, Lara a venit la mine foarte agitată şi mi-a zis că a visat-o rău pe mama ei. Aşa că a hotărât să meargă în România, în Constanţa, şi m-a rugat să o însoţesc"

Dezvăluiri şocante în procesul în care judecătorii constănţeni încearcă să descopere adevărul în cazul asasinatului Larei Şaban. În cauză au fost acuzaţi fratele victimei şi prietenul din copilărie al acestuia. La termenul de ieri, a ieşit la iveală faptul că victima mergea la ghicitoare şi că un vis rău ar fi adus-o din Turcia la Constanţa, unde fata şi-a găsit moartea. Toate aspectele au fost dezvăluite în timpul depoziţiei unei femei din Turcia, prietenă cu victima, care le-a spus judecătorilor că este de profesie astrolog şi că a cunoscut-o pe Lara când aceasta a venit să-i ghicească viitorul.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au deschis ieri din nou dosarul în care Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu sunt judecaţi pentru omor deosebit de grav. Trei martori au fost audiaţi în sala Tribunalului, iar printre ei s-a aflat şi prietena Larei Şaban, de profesie astrolog. Femeia a venit tocmai din Turcia, iar instanţa a considerat că se impune ascultarea ei, pentru că ea a fost cea care a însoţit-o pe Lara în ultimul drum făcut la Constanţa. „Eu sunt de profesie astrolog, dar am cunoscut-o pe Lara Şaban în urmă cu trei ani, când ea a venit la mine, la locul de muncă pe care îl aveam atunci, în cadrul unui restaurant. Venise să îi ghicesc", a declarat femeia prin intermediul translatorului autorizat. Ulterior, martora a precizat că s-au împrietenit şi aşa se face că, la începutul lunii mai 2012, au venit împreună în România. „La un moment dat, Lara a venit la mine foarte agitată şi mi-a zis că a visat-o rău pe mama ei. Aşa că a hotărât să meargă în România, în Constanţa, şi m-a rugat să o însoţesc. Am venit împreună cu un avion particular, iar prin oraş ne-am deplasat cu autoturismul Porsche Cayenne al Larei", a mai declarat astrologul. Femeia a spus că, în ciuda zvonurilor, între Lara şi mama ei nu a existat o discuţie în contradictoriu cu privire la legătura extraconjugală pe care victima o avea cu un cunoscut politician turc. De menţionat că, pe tot parcursul depoziţiei martorei, fratele victimei, Gilberto Ghiunal Şaban, a avut mai multe intervenţii, susţinând că translatorul nu ar reda tot răspunsul astrologului. Următoarea înfăţişare a fost stabilită peste trei săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii