Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ascensiunea unei sportive oprita de un vitezoman

ro

22 Sep, 2009 13:28 1702 Marime text

Viaţa unei tinere speranţe a sportului de la malul mării, de la Clubul Sportiv Farul Constanţa, a fost curmată duminică de un vitezoman.

Aflată pe o trecere de pietoni împreună cu alte două prietene, Lisa Maria Ţeicar a fost una dintre victimele unui accident rutier petrecut pe o trecere de pietoni de pe bulevardul IC Brătianu. Cele trei adolescente se angajaseră în traversarea bulevardului pe la trecerea de pietoni aflată aproape de sediul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis. Numai că, potrivit poliţiştilor de la rutieră, în acel moment a apărut vitezomanul Iulian Moise, de 35 de ani, din Constanţa, la volanul propriului autoturism, cu număr de înmatriculare CT 20 WID. Lisa Maria Ţeicar şi Nicoleta Lungu, ambele sportive la CS Farul Constanţa, au fost lovite din plin şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Nicoleta a suferit o fractură la gambă, iar puternica lovitură la cap i-a provocat pierderea memorie, dar, potrivit cadrelor medicale, sunt şanse să-şi revină. În schimb, inima prietenei sale, Lisa Maria Ţeicar, a încetat să mai bată în noaptea de duminică spre luni.

Acum, şoferul vitezoman, Iulian Moise, este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • de unde le scoateti? 27 Sep, 2009 21:13 ce va mai place sa le infloriti! bine ca stiti voi cu ce viteza circula,una doua dati vina pe viteza...