Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de mii de lei aplicate de polițiști în urma unor acțiuni desfășurate în județul Constanța

ro

07 Oct, 2022 12:36 781 Marime text
Razie. Foto: ZIUA de ConstanțaPolițiștii din cadrul IPJ Constanța au aplicat mai multe amenzi în urma unor acțiuni desfășurate în județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.300 de lei, dintre care 3 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 1 la O.U.G. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
La data de 6 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.100 de lei, dintre care 1 la O.U.G. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice și 9 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
La data de 6 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.300 de lei, dintre care 1 la O.U.G. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice și 2 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
La data de 6 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au organizat o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care folosesc telefonul mobil pe timpul deplasării și a celor care nu poartă centura de siguranță.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.300 de lei.
 
La data de 6 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii