Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţi de tâlhărirea unui bătrân şi de furtul unei bovine

ro

23 Nov, 2012 01:18 1055 Marime text
Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurale Băneasa, împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Ion Corvin, investigând tâlhăria comisă în noaptea de vineri asupra unui bărbat în vârstă de 86 ani şi furtul unei bovine din curtea unui localnic, comis în noaptea de 31 august, ambele părţi vătămate fiind domiciliate în sat Viile, comuna Ion Corvin, au identificat ca suspecţi de comiterea faptelor doi tineri, de 17, respectiv 20 de ani, din localitate.

Poliţiştii spun că suspecţii au aflat că victima a încasat pensia, apoi au urmărit-o de la magazinul de unde aceasta a cumpărat bunuri, până la domiciliu, iar în jurul orei 23.00 au pătruns prin efracţie în locuinţă, după care au trezit victima din somn şi sub ameninţări cu acte de violenţă au deposedat-o de suma de 460 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi, împreună cu un al treilea minor sunt suspectaţi şi de furtul bovinei, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.

Prejudiciile în valoare de 460 lei în cazul tâlhăriei şi 1.500 de lei în cazul furtului nu au fost recuperate, iar suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii