Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accidente rutiere grave, în Constanţa, pe aceeaşi stradă. Două victime, una încarcerată. O maşină răsturnată (galerie foto+video)

ro

12 Jul, 2019 01:41 14805 Marime text
1 din 2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Claudiu 12 Jul, 2019 21:25 Cea mai de rahat strada, Mihai Viteazu, cu 1000 de intersectii si multi soferi prosti in acest oras. Sa se puna limitatoare de viteza pe carosabil pentru ca altfel, nu se vor termina niciodata accidentele acolo. Sa puna limitatoare de juma de metru ca sa opreasca boii la stop.
  • fara nume 12 Jul, 2019 12:37 Constanța are procentul de accidente cel mai mare din tara si nimeni nu isi pune problema de ce! Nu cumva se repeta scenariul Arges de acum 10 ani? Oricum,se pare ca pregatirea celor care promoveaza examenul auto este precara! Iar exemul psihologic este o simpla formalitate! De asemenea stiti cati analfabeti au carnet ? Si nimeni nu face nimic!
  • maria 12 Jul, 2019 09:49 Ce asteapta Primaria asta si Politia circulatiei? Cite accidente trebuie sa se mai intimple ca sa-i faca sa reglementeze circulatia pe Mihai Viteazu si strazile perpendiculare? Sintem terorizati de modul in care se circula ,noi, cei care locuim in zona. Incepind cu ora 19,00 parca e concursul de la Monte Carlo/Nu sint camere de supraveghere, nu sint ptrule de politie. Nu am vazut sa se faca ,noaptea , razie , asupra vitezei cu care circula soferii si ce au ingurgitat. Avem nenumarate sesizari la Primarie, dar nu se da doi bani. Sintem permanent in pericol sa ne fie lovite locuintele, instalatiile de gaz, etc., sau pietonii.Noaptea a devenit un adevarat calvar pentru cei care locuim in zone. Schema e clasica:se accelereaza in nestire pe Mihai Viteazu iar cei care vin pe strazile perpendiculare(C.Bratescu,Sarmizetusa,etc) nu opresc la stop si nu acorda prioritate.Pericolul de accident creste cu cit sint mai putine masini in circulatie (dupa ore 19si noaptea pina spre ora 7)