Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accidente rutiere grave, în Constanţa, pe aceeaşi stradă. Două victime, una încarcerată. O maşină răsturnată (galerie foto+video)

ro

12 Jul, 2019 01:41 14806 Marime text
Două accidente grave au avut loc, în urmă cu câteva minute, în municipiul Constanţa.

Apelanţii au anunţat la ISU Dobrogea Constanţa că evenimentele rutiere s-a petrecut pe strada Mihai Viteazu, din municipiu, la distanţă de câteva minute între ele, şi la circa 300 de metri unul de altul.

În primul dintre ele o maşină s-a răsturnat pe trotuar, aici fiind nevoie şi de intervenţia SMURD.

O tânără a ajuns la Spitalulul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Facem precizarea că la primul accident, cu victima încarcerată şi maşina răsturnată, în eveniment au fost implicate un Volvo şi un Logan.

În cel de-al doilea, ca o concidenţă, ambele maşini sunt Volskwagen Golf.

Ca o curiozitate şi poliţiştii de la Rutieră şi martorii se mirau cum a putut să intre autoturismul Logan printre cei doi stâlpi de electrivitate de pe trotuar. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe strada Sarmisegetuza din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și, ajungand la intersecția cu strada Mihai Viteazul,din cauza nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu,  dinspre bulevardul Ferdinand către Mamaia.

În urma coliziunii, primul autoturism s-a răsturnat în lateral pe trotuar.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului dreapta-față din primul auto.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 iulie a.c., in jurul orei 00.40, un bărbat, de 18 ani, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis și ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazul, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 26 de ani, pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta spate din primul autoturism, în vârstă de 10 ani.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Claudiu 12 Jul, 2019 21:25 Cea mai de rahat strada, Mihai Viteazu, cu 1000 de intersectii si multi soferi prosti in acest oras. Sa se puna limitatoare de viteza pe carosabil pentru ca altfel, nu se vor termina niciodata accidentele acolo. Sa puna limitatoare de juma de metru ca sa opreasca boii la stop.
  • fara nume 12 Jul, 2019 12:37 Constanța are procentul de accidente cel mai mare din tara si nimeni nu isi pune problema de ce! Nu cumva se repeta scenariul Arges de acum 10 ani? Oricum,se pare ca pregatirea celor care promoveaza examenul auto este precara! Iar exemul psihologic este o simpla formalitate! De asemenea stiti cati analfabeti au carnet ? Si nimeni nu face nimic!
  • maria 12 Jul, 2019 09:49 Ce asteapta Primaria asta si Politia circulatiei? Cite accidente trebuie sa se mai intimple ca sa-i faca sa reglementeze circulatia pe Mihai Viteazu si strazile perpendiculare? Sintem terorizati de modul in care se circula ,noi, cei care locuim in zona. Incepind cu ora 19,00 parca e concursul de la Monte Carlo/Nu sint camere de supraveghere, nu sint ptrule de politie. Nu am vazut sa se faca ,noaptea , razie , asupra vitezei cu care circula soferii si ce au ingurgitat. Avem nenumarate sesizari la Primarie, dar nu se da doi bani. Sintem permanent in pericol sa ne fie lovite locuintele, instalatiile de gaz, etc., sau pietonii.Noaptea a devenit un adevarat calvar pentru cei care locuim in zone. Schema e clasica:se accelereaza in nestire pe Mihai Viteazu iar cei care vin pe strazile perpendiculare(C.Bratescu,Sarmizetusa,etc) nu opresc la stop si nu acorda prioritate.Pericolul de accident creste cu cit sint mai putine masini in circulatie (dupa ore 19si noaptea pina spre ora 7)