Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la Costineşti. Lângă Poliţie. Două victime. Şoferiţa era băută

ro

01 Aug, 2019 06:47 3871 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 06.00, în Costineşti, pe strada Tineretului, lângă sediul Poliţiei din localitate.

Potrivit dispeceratului ISU Dobrogea Constanţa în eveniementul rutier este implicat un singur autoturism, care ar fi lovit doi pietoni.

Ambii sunt conştienţi şi cooperanţi.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul şi care este gradul de vinovăţie al celor implicaţi.

UPDATE:
La data de 1 august a.c., în jurul orei 05.25, o femeie, în vârstă de 30 de ani, din București, a condus un autoturism pe strada Tineretului din Costinești, unde a surprins și accidentat doi bărbați care stateau pe bordura drumului.

Polițiștii au stabilit faptul că femeia aflată la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind testată cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma accidentului a rezutlat vătămarea corporală ușoară a celor doi bărbați, de 28, respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Tuzla, județul Constanța. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii