Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Peceneaga (Tulcea) provocat de o șoferiță băută

ro

11 Jun, 2020 10:54 1872 Marime text
  • La testarea femeii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri,  o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Peceneaga, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Peceneaga, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care avea acest drept, condusă de un bărbat de 63 de ani, din județul Galați, cu care a intrat în coliziune.
 
În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
 
Ambii conducători auto posedau permis de conducere, iar la testarea femeii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
 
Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranță obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii