Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav la Urziceni. Cinci victime. A intervenit și descarcerarea

ro

31 Oct, 2020 08:17 1949 Marime text
 
  • În cursul nopții trecute, pe DN 2, în afara localității Urziceni s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 5 persoane.

În timp ce un tânăr de 24 de ani, din comuna Borănești conducea un autoturism pe DN2 din direcția București către Buzău, ar fi intrat în impact cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 40 de ani din județul Vrancea.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, conducătoarea auto, 2 pasageri din auto condus de aceasta și 2 din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.

Conducătorul in vârstă de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Totodată, potrivit ISU Ialomița, pentru șoferul uneia dintre mașini, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului său, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale mașinii.

Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani și copilul lor - fetiță de 6 ani - au suferit de asemenea traumatisme în urma impactului.

Cu toții au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spitalul din Urziceni în stare de conștiență.

Un alt ocupant al celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, a suferit traumatisme.

Și acestuia i-a fost acordat primul-ajutor medical și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.
 
Sursa foto: ISU ialomița
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii