Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe E85. Un șofer decedat și trei persoane rănite în urma coliziunii

ro

07 Aug, 2023 08:19 1788 Marime text
Ieri, 06 august, o tragedie a avut loc pe drumul european E85 în apropierea localității Glodeanu din județul Buzău, unde trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, din primele date de la fața locului, accidentul a implicat un autoturism condus pe direcția Urziceni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Bacău, și alte două autoturisme care circulau din sens opus.

În momentul impactului, unul dintre autoturisme era condus de un șofer în vârstă de 41 de ani, din București, iar cel de-al doilea era condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Iași.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău, în vârstă de 24 de ani, care a suferit leziuni severe în urma coliziunii. În plus, conducătorul auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani, au suferit răni grave și au necesitat asistență medicală urgentă.

Echipajele de ambulanță au intervenit imediat la locul accidentului și au acordat îngrijiri medicale celor răniți, transportându-i apoi la spital pentru tratament suplimentar și investigații medicale amănunțite.

Autoritățile au declanșat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului și pentru a elucida împrejurările în care acesta s-a produs. Un dosar penal va fi întocmit în acest caz, iar polițiștii continuă cercetările pentru a aduce lumină asupra evenimentelor tragice.

Astfel de evenimente reamintesc importanța conducerii prudente și respectării regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii.

sursa: infotraficromania

Citește și: 

Copil de 4 ani, care se afla pe carosabil, accidentat de un biciclist care a fugit. Poliția îl caută
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii