Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Se întâmplă în România. La ora 01.00 a fost activat Planul Roşu. Accident cu victime multiple. Este implicat un microbuz (galerie foto)

ro

20 May, 2019 01:16 13596 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, acum câteva minute, între Halmeu şi Turulung, din judeţul Satu Mare.
 
Ovidiu Leuca, purtătorul de cuvânt al Isu satu Mare a declarat pentru ZIUA de Constanţa
, că „s-a activat Planul Roşu la un accident rutier cu nouă victime, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism Audi”.

Nu au fost persoane încarcerate, toate victimele sunt transportate la spital pentru investigaţii amanunţite, iar printre cei care au plecat la spital se află patru copii şi cinci adulţi, toţi conştienţi, mai spune Leuca.

Ambele maşini sunt înmatriculate în judeţul Satu Mare.

Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s+a produs accidentul şi cine se face vinovat.

UPDATE ora 09.00: 
În cursul acestei nopți, la ora 0:15 minute,  un apel la numărul unic de apeluri de urgență 112 anunța faptul că între localitățile Halmeu si Turulung, judeţul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două auto și  posibil persoane incarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare subofițeri ambulanță SMURD.
După executarea recunoașterii, au anunțat situația exactă solicitând suplimentarea forțelor.  Fiind vorba de 9 persoane vătămate,  la nivelul ISU SATU MARE s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE. 
La fața locului s-au deplasat încă şase ambulanțe SMURD și SAJ. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, toate victimele (5 adulți și 4 copii) au fost preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare. 
După efectuarea investigațiilor specifice,  doar două persoane (femei de 20, respectiv 39 ani)au fost diagnosticate cu răni ușoare.

Sursa foto: ISU Satu Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii