Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satu Mare Un bărbat a decedat după ce a intrat cu taxiul într-un bloc

ro

04 Nov, 2023 09:15 800 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un bărbat a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce a intrat cu un taximetru în scara unui bloc din municipiul Satu Mare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş”.
     
Un bărbat a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce a intrat cu un taximetru în scara unui bloc din municipiul Satu Mare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş”, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat 12 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat şi sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

„La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio-respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la faţa locului”, precizează ISU.


Pe durata intervenţiei, pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.


Citește și
UPDATE. Știri Constanța azi: Autoturism răsturnat pe bulevardul Ferdinand din municipiu. Intervin pompierii la fața locului (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii