Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP trece Prutul Deputatul de Constanţa Florin Gheorghe va fi prezent astăzi la Chişinău

ro

08 May, 2014 09:39 2791 Marime text
Deputatul de Constanţa al Partidului Mişcarea Populară Florin Gheorghe va fi prezent la Chişinău în data de 8 mai 2014, începând cu ora 18.00, cu ocazia lansării candidaţilor PMP pentru alegerile europene: „Astăzi voi fi la Chişinău, în Scuarul Europei din Piaţa Ştefan cel Mare împreună cu bunii mei prieteni şi colegi: Eugen Tomac, Elena Udrea, Florin Secară, Teodor Baconschi, Siegfried Mureşan, Elena Băsescu, Alexandru Leşco, precum şi alţii!“, a declarat deputatul de constanţa, Florin Gheorghe într-un comunicat de presă.

El nu se va afla pentru prima dată în Republica Moldova, însă susţine că „pentru mine personal evenimentul are o dublă încărcătură emoţională. Pe de o parte, să ştiţi că nu trec pentru prima dată Prutul! Îl trec, însă, pentru prima dată după ce românii din Republica Moldova au câştigat dreptul de a circula liberi în Uniunea Europeană“. „Trecem Prutul într-o Republică Moldova tot mai apropiată de integrarea în marea familie europeană, căreia îi aparţine şi istoric şi cultural. Acest lucru nu poate decât să-mi dea o foarte mare satisfacţie şi bucurie! “, a afirmat deputatul Florin Gheorghe.

„Pe de altă parte, mergem în Republica Moldova şi  la Chişinău nu doar pentru a vizita ţara în care s-a născut Preşedintele Eugen Tomac, ci într-o bucată din România, în care trăiesc români, care vorbesc româneşte şi simt româneşte. Noi vom fi acolo pentru a-i asigura că România este alături de ei! Românii nu pot să fie decât alături de români! Vom merge în Piaţa Ştefan cel Mare şi le vom prezenta garnitura noastră de candidaţi în Parlamentul European“, a mai spus politicianul constănţean în contextul vizitei la Chişinău.

De asemenea, deputatul Florin Gheorghe îşi pune toată speranţa în echipa din care face parte. „Eu cred că avem cea mai bună echipă! Am toată încrederea că la Chişinău vom fi primiţi bine şi că profesionalismul şi pregătirea candidaţilor PMP pentru Parlamentul European îi vor convinge să ne voteze în data de 25 mai 2014. Mi-aş dori ca şi la Chişinău politicienii tineri, devotaţi valorilor democraţiei şi proeuropenismului, cum este de pildă Dorin Chirtoacă, să fie tot mai prezenţi pe scena politică din Republica Moldova. Schimbul de generaţii în politică trebuie să se facă şi la Bucureşti şi peste Prut”, susţine deputatul PMP de Constanţa, Florin Gheorghe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii