Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Klaus Iohannis, favoritul în sondaje pentru prezidenţiale, vine sâmbătă la Constanţa

ro

14 Sep, 2019 00:00 2687 Marime text



​Preşedintele Klaus Iohannis vine sâmbătă, 14 septembrie, la Constanţa, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a participa la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud - Est. 

La întâlnire, alături de preşedintele Klaus Iohannis se vor afla preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, lideri naţionali şi locali ai PNL, primari, parlamentari, membri şi simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal.
 
Klaus Iohannis este favoritul detaşat al sondajelor în cursa pentru un nou mandat în fruntea ţării, urmat la distanţă de Dan Barna şi Viorica Dăncilă.
 
Preşedintele câştigă în imagine şi datorită declinului Guvernului PSD şi gafelor premierului Dăncilă.
 
În plin conflict cu premierul, Iohannis a refuzat validarea miniştrilor propuşi şi o trimite pe aceasta în Parlament pentru vot, astfel, niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern, decât după validarea din Parlamentul României.
 
Totodată, în discursurile preşedintelui din această lună s-a pus accentul pe incompetenţa partidului social-democrat, Iohannis declarând în nenumărate rânduri că „PSD riscă să ducă România într-un blocaj”. Acest modus operandi al preşedintelui îl proiectează în topul preferinţelor cetăţenilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii