Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitația surpriză a ambasadorului SUA în România. Care a fost mesajul oficialului american

ro

03 May, 2018 02:50 1970 Marime text
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a transmis, miercuri, un mesaj oamenilor de afaceri români interesaţi să investească în SUA, invitându-i să participe la summitul SelectUSA, care va avea loc în perioada 20-22 iunie, în Washington DC, potrivit Agerpres.

 

Mesajul a fost transmis de Hans Klemm în cadrul unei recepţii dedicate summitului SelectUSA şi organizate miercuri seară la reşedinţa ambasadorului SUA.
 
"SelectUSA este principala iniţiativă a Guvernului Statelor Unite pentru a atrage comunităţi de oameni de afaceri din străinătate, care ar putea avea interesul să investească în SUA", a afirmat Hans Klemm.
 

El a precizat că la acest eveniment potenţialii investitori români vor putea să afle informaţii cu privire la oportunităţile care există pe piaţa din SUA.


 

Totodată, Hans Klemm a amintit că, în ianuarie, în discursul susţinut la Forumul Economic Mondial de la Davos, preşedintele Donald Trump a afirmat că "America este deschisă pentru business".
 
Prezent la recepţie, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, şi-a exprimat speranţa că multe firme din România vor participa la SelectUSA.


La recepţie au participat potenţiali investitori interesaţi de piaţa americană, reprezentanţi ai mediului de afaceri, oficiali ai Guvernului României şi ai Ambasadei SUA care se ocupă de investiţii.

SelectUSA se adresează celor care doresc să investească în SUA, de la multinaţionale la întreprinderi mici şi mijlocii sau de tip start-up. În 2017, summitul a reunit 3.000 de participanţi, inclusiv investitori de pe 64 de pieţe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii