Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Companii americane în Portul Constanța cu ocazia Constanța Business Day

ro

07 Aug, 2017 15:34 2253 Marime text
O delegație oficială condusă de atașatul comercial al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Joshua Burke, și consilierul primului ministru, Cosmin Ghiță, însoțiți de reprezentanți ai unor importante companii americane, a avut astăzi, 7 august, o întâlnire cu conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, pe tema oportunităților de investiții. La discuții a luat parte și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Vizita în Portul Constanța, sub titulatura Constanta Business Day, a vizat interesul partenerilor americani pentru potențialul porturilor maritime românești, a posibilităților de dezvoltare a afacerilor, în special în domeniul energetic.

„Dorim transformarea Portului Constanța într-un hub energetic. Se estimează o creștere a cererilor în ceea ce privește petrolul, gazele din Marea Neagră. Portul Constanța are toate calitățile pentru a deveni un hub energetic în zona Mării Negre”, a declarat Nicolae Dan Tivilichi, directorul general al CN APM SA.


Membrii delegației au făcut și un tur tehnic al Portului Constanța la bordul navei Anghel Saligny.

Sursa foto: Facebook/Constanta Port
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii