Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu cu prof. Ana Maria Haraniță, inițiatoarea canalului de youtube „Lecția de Română cu Har” „Profesorii pensionari nu lasă tinerilor șansa de a dovedi cât sunt de buni la catedră!”

ro

01 Aug, 2020 00:00 7401 Marime text
interviu cu prof ana maria haranita initiatoarea canalului de youtube lectia de romana cu har profesorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ela 02 Aug, 2020 19:26 Sunt profeor. Am devenit titulara dupa 15 ani de predare. Si noi am fost umiliti de ISJ cu dosare etc..... In schimb nota noastra era DOAR cea din scris nu medie cu diverse. Daca va uitati la media de titularizare sau definitivat o sa vedeti diferente destul de mari fata de nota luata la scris, ceea ce nu mi se pare normal. Despre pensionari aveti dreptate. Sunt ff multi care se apropie de 70 de ani care au o catedra sau mai mult. Se spune ca sunt pastrati ca tinerii nu doresc sa intre in invatamant. Nu stiu, poate este adevarat. Eu as propune altceva. Pensionarul care doreste sa ramana in sistem sa mearga acolo unde nu sunt profesori, nu sa ramana pe posturile lor. Asa, sa stea la catedra si 15 ani.
  • Bianca 01 Aug, 2020 15:31 Problemele evidențiate de dumneavoastră au o mare doza de adevăr dar sunt expuse cu o oarecare nunta de superioritate vizavi de colegii mai în vârstă.Din pacate de multe ori realitatea este alta,tinerii fie stăpânesc foarte bine tehnologia dar prea putin arta predării .Iar aceasta arta nu constă în a face niste lecții de gramatica fundamentate pe notiuni,ci a te mula pe specificul fiecărui elev în parte.Nu vad nici o mare diferenta intre posturile dumneavoastră si deschiderea unei pagini dintr-o carte de gramatica tipărită.Trecerea de la noțiuni la mintea elevului face diferența. Explicațiile sunt pentru copii care au un vocabular bine dezvoltat ,pentru restul nu prea...Asa ca despre ce vorbim...Harul e har indiferent de varsta...Si sincer se vede la catedra,nu online...Sa fim.realisti ...