Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată penibilul proces verbal întocmit de Consiliul Local în timpul grevei RATC Document pe acelaşi principiu Dorel de la Primăria Constanţa

ro

18 Sep, 2013 00:00 7324 Marime text
Greva RATC de la începutul acestei săptămâni i-a reunit pe consilierii locali constănţeni într-o şedinţă de îndată. Pentru a rezolva situaţia de criză, Consiliul Local Municipal Constanţa a decis să apeleze la operatorii privaţi, astfel încât constănţenii să nu fie privaţi de mijloace de transport în comun.

În acest sens a fost adoptată o hotărâre de Consiliu Local, dar şi un proces verbal. Ei bine, acest din urmă document pare, prin prisma inexactităţilor şi a erorilor pe care le conţine ceva de domeniul fantasticului. Vorbim, să nu uităm, despre un DOCUMENT - subliniem, DOCUMENT -, despre un act oficial încheiat însă, aşa cum reiese, pe principiul lui „merge şi-aşa”, altfel spus, făcut de un... Dorel de la Primăria Constanţa.
 
Procesul verbal a fost încheiat „cu ocazia discuţiilor ocazionate de situaţia ivită în urma grevei salariaţilor RATC şi pentru a acoperi nevoia de transport public de călători în Municipiul Constanţa”. „La discuţii au participat Primarul Municipiului Constanţa Radu Mazăre, viceprimarul Gabriel Stan şi şeful Serviciului Transport Local şi Organizare Evenimente Pătraşcu Liviu, din partea Primăriei Municipiului Constanţa, precum şi Sergiu Bobinciuc din partea S.C. Grup Media Sud S.R.L., Cristi Mihăescu din partea S.C. Timona S.R.L. şi Marius Gherasim din partea S.C. Dorada Transporting S.R.L. ca reprezentaţi ai transportatorilor autorizaţi”.

Procesul verbal, redactat fără diacritice, conţine câteva inexactităţi, dincolo de exprimarea deficitară. Este vorba despre Grup Media Sud Company SRL, nu S.C. Grup Media Sud S.R.L. Apoi, numele reprezentantului este Sergiu Babinciuc, nu Bobinciuc, aşa cum apare el în procesul verbal. Babinciuc Jr. este nimeni altul decât fiul cunoscutului om de afaceri Cameliu Babinciuc. Grup Media Sud Company SRL are ca asociaţi persoane juridice pe SC Grup Media Sud Holding SRL şi asociaţi persoane fizice pe Elena Babinciuc. Administratorul firmei este Mariana Dinu.

Reprezentantul firmei Timona SRL este Cristian Mihăilescu, nu Cristi Mihăilescu. În documente oficiale se trece numele din buletin, nu alintul, nu diminutivul.
Reprezentantul firmei Dorada Transporting se numeşte Marius Felician Gherasim. Acesta este, de altfel, asociat în această firmă, dar şi administratorul ei. Documentul este încheiat între reprezentanţii celor trei operatori de transport în comun, de Liviu Pătraşcu şi de viceprimarul Gabriel Stan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii