Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări ale Ministerului Afacerilor Interne despre județul Constanța

ro

14 Jan, 2017 13:00 2625 Marime text
Traficul rutier pe autostrada A2 București - Constanța se desfășoară îngreunat între kilometrii 15 și 45, din cauza ceții, iar vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, anunţă Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit sursei citate, porturile Medgidia și Murfatlar sunt închise din cauza formării podului de gheață, iar traficul fluvial este închis pe 18 de căi navigabile.

În ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost efectuate 8.601 intervenții medicale de către SMURD și serviciile de ambulanță, dintre care 200 pentru gravide, 157 pentru persoane dializate și 95 pentru persoane fără adăpost. Elicopterele SMURD au executat 7 misiuni medicale pentru salvarea a 7 persoane în județele Harghita, Ialomița, Tulcea, Constanța și Caraș-Severin, se mai spune în comunicat.

MAI precizează că, în județul Constanța, din cauza vântului care a spulberat zăpada pe carosabil, spre 7 localități (sat Coroana/com. Albești, sat Vâlcele/oraș Negru Vodă, sat Cuiugiuc/com. Lipnița, sat Viile/com. Ion Corvin, sat Măgura/com. Cerchezu, sat Potârnichea/com. Topraisar și sat Biruința/com. Topraisar), drumurile au fost impracticabile. Autoritățile locale au acționat pe parcursul zilei cu utilaje pentru deszăpezire, în prezent nemaifiind localități cu drumuri blocate, precizează MAI.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii