Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:27 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, la Teatrul „Oleg Danovski“ Artistul care a cântat cu Angela Gheorghiu, Plácido Domingo și José Carreras vine la Constanța

ro

23 Mar, 2018 00:00 921 Marime text
Se anunță un concert deosebit vineri seară, la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski“, avându-l ca dirijor și solist saxofon soprano pe Adrian Petrescu, un artist care a cântat alături de mari interpreți precum: Angela Gheorghiu, Plácido Domingo și José Carreras.
 
În programul concertului programat de la ora 18.30 și intitulat sugestiv „Bijuterii muzicale“, se află lucrări îndrăgite, precum: Glinka - uvertura la opera „Ruslan și Ludmila“, Bizet - farandola din Suita nr. 2 „L`Arlesienne“, Rodrigo - „Mon Amour“, Rossini - uvertura la opera „La Gazza Ladra“, Sartori - „Con te partiro“, Strauss - „Cachucha Galop“, Badelt - „Pirații din Caraibe“, Lovland - „You Raise Me Up“, Shostakovici - Vals nr. 2 din Suita de jazz și Gimenez - „La boda de Luis Alonso“.
 
Duminică, tot de la ora 18.30, iubitorii muzicii sunt așteptați la o... nuntă pe ritmuri mozartiene. Sub bagheta dirijorului nipon Koichi Inoue, pe scenă vor evolua, în „Nunta lui Figaro“, Akiko Hayakawa - Japonia, Marius Eftimie, Cătălin Țoropoc - București, Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache, Constantin Acsinte, Magda Marcu, Doru Iftene, Mădălin Băldău - debut, Laurențiu Severin, Mihaela Ionescu și Adrian Bădilă. Regia artistică a spectacolului este semnată de Ștefan Neagrău, iar scenografia e realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu.
 
Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate de la agenția teatrului, la prețuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Copiii și elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii și studenții, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.
 
Sursa foto: Facebook - Teatrul „Oleg Danovski“
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii