Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Armenilor Constanța și Comunitatea Elenă Elpis organizează „Seară de jazz”, pe faleza Cazino din municipiu

ro

13 Sep, 2023 16:56 1283 Marime text
 
  • Uniunea Armenilor Constanța, în colaborare cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța, organizează pentru vineri, 15 septembrie, un concert sub titulatura „Seară de jazz”, pe faleza Cazinoului constănțean
 
Uniunea Armenilor din România (UAR) sucursala Constanța, în colaborare cu Comunitatea Elenă Elpis Constanța, va organiza pentru ziua de vineri, 15 septembrie, un concert având denumirea „Seară de jazz”. Evenimentul se va desfășura pe faleza din fața Cazinoului din municipiu, începând cu ora 19.00 și va avea ca invitați două trupe consacrate ale genului, Romeo&Jazzy Lou Band și Sebastian Burneci Trio.

„Aproape că a devenit deja o tradiție genul acesta de evenimente artistice organizate de UAR Constanța și cred că noi am obișnuit deja publicul format din membrii comunității armene, dar și din constănțeni sau turiști cu seratele noastre sub semnul muzicii de calitate. La evenimentul cultural, aflat deja la a șaptea ediție, se alătură anul acesta în organizare și Comunitatea Elenă Elpis din Constanța”, declară președintele sucursalei UAR Constanța, dr. Liviu Merdinian.

„Da, știu că v-ați obișnuit să auziți de greci numai în ritm de sirtaki, să-i vedeți dansând etc. Da, este un mare adevăr că ne vedeți plini de viață, plini de sentimente și pasiuni,trăiri pe care le exprimăm prin tot ce putem. Să nu uităm însă că un mare grec, Platon a spus că ritmul și muzica își găsesc calea către locurile secrete din sufletele noastre și, să fim sinceri, toți avem secrete, noi le și expunem. Nu suntem magicieni dar trebuie să recunoaștem că muzica este cea mai frumoasă magie. În același timp, ne respectăm promisiunile iar promisiunea făcută cu ani in urmă, când împreună cu comunitatea armeană am dat startul acestei seri de jazz, o vom ține. În concluzie, vă invităm la o magie a jazzului de această dată și sper să ne ridicăm la pretențiile dumneavoastră, dragi constănțeni.”, a adăugat și președintele Comunității Elpis Constanța, Anton Antoniadis.

La evenimentul artistic sunt invitați membrii din cele două comunități, dar și membri simpatizanți sau iubitori de muzică bună. Intrarea este liberă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii