Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Consilierul local PSD Liviu Merdinian și-a deschis o nouă companie cu profil medical

ro

02 Oct, 2023 13:16 1408 Marime text
  • Societatea Innova Phd SRL are cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Sarmisegetuza nr. 54, judeţul Constanţa
  • Compania recent înființată are ca obiect de activitate asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică, precum și alte activităţi de asistenţă medicală specializată
  • Capitalul social al SRL-ului este de 200 lei
  • Cele 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute în totalitate de Liviu Merdinian
  • Merdinian mai este prezent și în Magic Pododerm SRL, PH Derma Expert SRL dar și asociat alături de soția sa, Cristina la Cliniderma Medical
 
 
Liviu Merdinian, președintele Uniunii Armenilor Constanța și consilier local din partea PSD, de profesie medic dermatolog și de estetică medicală a înmatriculat societatea Innova Phd SRL cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Sarmisegetuza nr. 54, judeţul Constanţa.
 
Compania recent înființată are ca obiect de activitate asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică, precum și alte activităţi de asistenţă medicală specializată.
 
Capitalul social al SRL-ului este de 200 lei.
 
Cele 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute în totalitate de Liviu Merdinian.
 
Durata de funcţionare a companiei este nedeterminată, potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4.331 din 28 septembrie 2023.
 
Merdinian mai este prezent și în Magic Pododerm SRL, PH Derma Expert SRL dar și asociat alături de soția sa, Cristina la Cliniderma Medical, unde consilierul local are și calitatea de administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme din Constanța. Compania unde asociat este și un consilier local PSD și-a mutat sediul social
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii