Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prințesa și broscoiul“ sărbătoresc Ziua Teatrului de Păpuși la Teatrul „Căluțul de mare“

ro

21 Mar, 2018 00:00 2321 Marime text



Marionetiștii din întreaga lume sărbătoresc pe 21 martie Ziua Teatrului de Păpuși. Această zi specială va fi marcată și la Constanța, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, în această miercuri, de la ora 10.00, prin musicalul pentru copii „Prințesa și broscoiul“.

Acesta este cel mai nou titlu din repertoriul teatrului constănțean, care a fost primit cu entuziasm încă de la prima reprezentație.

Scenariul și regia spectacolului, o adaptare după povestea Fraților Grimm, sunt realizate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, iar muzica poartă amprenta creativă a compozitorului Viorel Andrinoiu, Ionuț Sergiu Anghel fiind cele semnează coregrafia.

În rolurile titulare se află Arina Cojocaru și Grațian Prisacariu, alături de care evoluează Daniela Vlad, Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu și Andrei Stroescu.

Cu alte personaje de poveste, de această dată însă de sorginte autohtonă, micii spectatori se vor întâlni duminică de la orele 10.00 și 11.30. Este vorba despre „Fata babei și fata moșneagului“, o adaptare după Ion Creangă. 

Sursa foto: Facebook - Teatrul „Căluțul de mare“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii