Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista țărilor din „zona galbenă” a fost modficată Carantina, obligatorie pentru cei care vin din zonele cu risc epidemiologic ridicat

ro

15 Mar, 2021 08:21 2066 Marime text
  • Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată  de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, iar în secțiunea Documente a materialului puteți consulta lista tărilor, dar și hotărârea adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art.1 - Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre.

Art.2 - Anexa la Hotărârea nr. 9 din 11.02.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, modificată prin Hotărârea nr. 15 din 05.03.2021, se modifică și se înlocuiește cu lista prevăzută în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii