Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:04 28 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Înăsprirea controalelor pe drumurile județene, vot negativ în CJSU. Palaz vorbește despre jocuri politice și cere desecretizarea procesului verbal al ședinței

ro

16 Apr, 2020 00:00 4171 Marime text

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz a înaintat Instituției Prefectului județului Constanța o solicitare cu măsuri preventive în condițiile actuale care ar trebui aplicate transportului de călători în județul Constanța.

“Prefectul a fost de acord și a răspuns solicitării mele și îi mulțumesc pentru deschidere. Am aflat cu stupoare că factori politici și oameni care pun orgoliile lor înaintea măsurilor de prevenție legate de sănătatea cetățenilor au votat împotriva acestor propuneri sau nu le-au susținut doar pentru că au fost înainte de un reprezentant al PMP”, susține, Claudiu Palaz, care deține și calitatea de președinte al organizației județene a PMP Constanța.

Vicepreședintele CJ cere prefectului să se facă public procesul verbal al ședinței în care propunerea nu a întrunit voturile necesare pentru a fi adoptată. “Locuitorii județului au dreptul să știe cine sunt cei care au votat împotriva măsurilor privind protejarea sănătății lor, dar și motivele care au condus la un vot negativ în CJSU”, mai spune Palaz.

În cadrul ședinței CJSU, comandatul IPJ a precizat că în această perioadă controalele pe drumurile județene se fac temeinic, însă nu are nimic împotrivă ca reprezentanții Consiliului Județean să facă parte în calitate de voluntari din echipele de control, în timp ce, președintele CJ, Horia Țuțuianu a propus introducerea acestei solicitări pe ordinea de zi a unei viitoare ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Din CJSU fac parte șefi de instituții deconcentrate, unii dintre ei membri ale unor formațiuni politice cu reprezentare locală.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii