Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. „Hollywood Walk of Fame. Am aflat cât ar urma să ne coste visul unei nopți de vară al unei minți tulburate și m-au luat durerile de cap"!

ro

28 Aug, 2021 00:00 2776 Marime text
  • Președintele USR Constanța,Dumitru Caragheorghe anunță că grupul de consilieri USR PLUS nu va vota proiectul inițiat de primarul, Vergil Chițac prin care municipalitatea vrea să realizeze o alee a vedetelor exact ca la Hollywood
  • Proiectul va fi supus la vot în şedinţa Consiliului Local din 31 august
  • Avansul pentru demararea lucrărilor la alee costă 150.000 de dolari, sumă nereturnabilă
  • Taxa de licenţă este de minim 4.250.000 de dolari, urmând că licenţa să fie acordată pentru un termen iniţial de 20 de ani
  • Primăria Constanţa are în plan construirea a două astfel de alei: una pe Faleza Cazinoului, cealaltă în Piaţa Ovidiu
 

 
Președintele USR Constanța, consilierul local Dumitru Caragheorghe anunță că grupul de consilieri USR PLUS nu va vota proiectul inițiat de primarul, Vergil Chițac prin care municipalitatea vrea să realizeze o alee a vedetelor exact ca la Hollywood.

De fapt, aşa se şi cheamă proiectul: "Hollywood Walk of Fame".

Proiectul va fi supus la vot în şedinţa Consiliului Local din 31 august.

Potrivit expunerii de motive, primăria a purtat deja o corespondenţă cu Camera de Comerţ Hollywood, proprietarul licenţei, care a trimis către autorităţile din România un draft de proiect.

Avansul pentru demararea lucrărilor la alee costă 150.000 de dolari, sumă nereturnabilă.

Taxa de licenţă este de minim 4.250.000 de dolari, urmând că licenţa să fie acordată pentru un termen iniţial de 20 de ani.

Primăria Constanţa are în plan construirea a două astfel de alei: una pe Faleza Cazinoului, cealaltă în Piaţa Ovidiu.


”În urmă cu două zile am aflat de existența proiectului Hollywood Walk Of Fame pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 31 August. Prima reacție: am izbucnit în râs. A doua reacție a fost să pun întrebarea "ce e cu prostia asta?". Mi s-a explicat ca e de bine, va fi frumos, undeva în Piața Ovidiu și vor fi stelele tuturor vedetelor ce vor veni continuu la Constanța. Wow... Bravo... idee extraordinară... pentru jumătatea secolului trecut.
Azi am aflat și cât ar urma să ne coste visul unei nopți de vară al unei minți tulburate.... și m-au luat durerile de cap!", afirmă Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța și liderul consilierilor locali USR PLUS.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Un consilier local de la USR PLUS acuză proprietarul unei clădiri cu valoarea istorică că ar fi făcut modificări după bunul său plac!

Constănțeanul supărat. Controalele primăriei să se facă utilizându-se bodycam-urilor din dotarea Poliției Locale. Așa vom ști care sunt „cu dedicație” și care nu!

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gâgă 28 Aug, 2021 21:43 Se poate iniția o petitie on line împotriva acestei inițiative?