Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Controalele primăriei să se facă utilizându-se bodycam-urilor din dotarea Poliției Locale. Așa vom ști care sunt „cu dedicație” și care nu!

ro

18 Aug, 2021 00:00 3148 Marime text
  • Un fost consilier local municipal independent din mandatul 2016-2020, mărturisește că privește amuzat la cei care susțineau sus și tare că știu cum să ne conducă destinele
  • Asistăm la un conflict pe banii și nervii noștri între USR și tabăra liberală de conjunctură, completată de un PSD-ist de renume din clanul Năstase
  • Dacă cei de la USR insistă că nu pot să facă treabă pentru că nu îi lasă Horia Constantinescu, care i-a „încălecat” întru gospodărirea urbei, Popescu oferă o soluție: bodycam
  • Așa vom ști cu toții care controale sunt „cu dedicație” – dacă sunt și care nu!
 
 
 
Fostul consilier local municipal independent din mandatul 2016-2020, Andrei Popescu mărturisește că privește amuzat la cei care susțineau sus și tare că știu cum să ne conducă destinele.
 
„De câteva luni, asistăm la un conflict pe banii și nervii noștri între USR și tabăra liberală de conjunctură, completată de un PSD-ist de renume din clanul Năstase.
Nu se înțeleg defel. S-au evacuat din birouri, s-au bălăcărit, mai nou se ignoră pentru că... vezi Doamne, să nu strice coaliția care aduce prosperitate Constanței... Nimic mai fals!
Dar, dacă cei de la USR insistă că nu pot să facă treabă pentru că nu îi lasă Horia Constantinescu, care i-a „încălecat” întru gospodărirea urbei, pot să le ofer o soluție.
Din orice perspectivă ai privi, ar fi de bine pentru toată lumea: pentru mediul de afaceri, pentru USR-iștii care plâng că sunt boicotați și chiar și pentru cel ce se trezește la 5 dimineața, neavând somn de atâta grijă pentru constănțeni.
Un singur cuvânt: BODYCAM!”, afirmă Popescu.
 


Fostul consilier consider că toți cei din Comandamentul litoral, în frunte cu Horia Constantinescu, despre care cei de la USR s-au plâns că nu funcționează în parametri normali, trebuie să beneficieze de o astfel de dotare.
 
„Așa vom ști cu toții care controale sunt „cu dedicație” – dacă sunt și care nu! Evident, controlul efectiv începe în momentul în care camera este pornită. În primul rând, vorbim de transparența clamată atât de USR, cât și de PNL. În al doilea rând, încetăm cu speculațiile. În al treilea rând, agenții economici au garanția controlului corect. În al patrulea rând, nu vorbim de nici o achiziție publică, întrucât aceste camere există deja în dotarea Poliției Locale Constanța”, conchide fostul consilier independent, Andrei Popescu.
 
Dacă se dorește utilizarea acestor dispozitive, este nevoie de un proiect de hotărâre înaintat Consiliului Local Municipal Constanța și votat de majoritatea aleșilor locale în spiritul transparenței.
 
Foto cu rol ilustrativ: www.politiaromana.ro
 
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 18 Aug, 2021 11:40 Politia Locala. inloc sa numere pubelele ,,si sa terorizeze cetatenii in legatura cu acest subiect, mai bine ne-ar pazi de hotii care ne fura containerele de gunoi din fata caselor, dupa care vin, respectivii politistl.,sa dea amenzi.